Over Fietszoektocht

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

20 aug

Een sportieve zondagnamiddag met de fiets, samen met familie en vrienden.

zondag 20 augustus 2023 om 13:30 uur

De fietstocht is ongeveer 27 km lang. Tijdens de fietszoektocht is het de bedoeling om enkele vragen op te lossen en 3 praktische proeven te doen.

Bij het vertrek krijg je de parcoursbeschrijving en de vragen, alsook een blad waarop je de antwoorden kunt invullen. Je ontvangt tevens 3 drankbonnetjes + 2 bonnetjes voor boterham om de namiddag goed door te komen.

De eerste praktische proef is aan het buurthuis van Burst. De tweede in café Bierland in Bavegem. De laatste bij aankomst aan het buurthuis van Burst.

De meeste antwoorden vind je langsheen de fietsroute en anders weet Mr.Google het misschien.

Het parcours : Burst – Bambrugge – Zonnegem – Vlekkem – Vlierzele – Oordegem – Bavegem – Letterhoutem – Vlierzele – Zonnegem – Burst.
Alle deelnemers worden terug verwacht aan het buurthuis van Burst uiterlijk om 17u30. De vijf deelne(e)m(st)ers met de hoogste punten ontvangen een prijs (1 per gezin)!
De boterhammen worden jullie aangeboden in het buurthuis.

Deelnameprijs voor leden : € 8,00
Deelnameprijs voor niet-leden : € 10,00
Deelnameprijs voor kinderen <12 jaar : € 3,00
Inschrijven kan tot zondag 13/08/2023 via rekeningnummer BE45 9790 7837 4789 van FERM-Burst met vermelding: “Fietstocht + aantal personen”.

VAN HARTE WELKOM OP DEZE SPORTIEVE ZONDAGNAMIDDAG

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 8,00
Kinderen - 12 jaar € 3,00
Niet-leden € 10,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteitFietstocht