Over Winterwandeling

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

26 dec

Zin om weer in vorm te komen na de kerstmaaltijd? Er gaat niets boven een wandeling om uit te waaien en calorieën te verbranden. Bovendien is deze wandeling ook de ideale gelegenheid om wat bij te praten. Daarom, trek jullie wandelschoenen en fluohesje aan en stap met ons mee op 26 december 2023.

dinsdag 26 december 2023 om 13:30 uur

Om 13.30 uur verzamelen we aan het Buurthuis Meierskouter, Sint-Sint-Maartenstraat 28 te Burst.We maken een tocht van ongeveer 10 km en voorzien een stop in  het wijndomein Près de Gand in Borsbeke. Dit wijndomein van 5 ha bestaat reeds 10 jaar. Zij maken hun wijnen zo natuurlijk/ecologisch mogelijk, wat zorgt voor een puurdere smaak met meer invloeden van het terroir. Het wijndomein behaalde dit jaar trouwens  3 medailles op het  gerenommeerd concours  " Beste Belgische wijn". We worden er  ontvangen in de degustatieruimte en proeven 3 wijnen. Voor wie geen alcohol wenst, is er frisdrank voorzien. Het einde van de wandeling is rond 16.30 uur.

Nagenieten hoort er voor iedereen uiteraard bij in " Het Buurthuis", met een hotdog en een drankje. Perfect dus om 2023 relax af te sluiten!

Prijzen

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteitWandeling met gidsCultuurregio Vlaamse Ardennen