Over Lichtmisconcert

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

02 feb

Lichtmisconcert

Lichtmisconcert met de Concertband Oordegem, in samenwerking met sopraan Emmanuelle Schotsaert

vrijdag 2 februari 2024 om 20:00 uur

We zetten het jaar in met een concert van licht en hoop op het einde van de donkere dagen. 
De Concertband Oordegem, o. l. v. Gert-Jan Schoup en in samenwerking met sopraan Emmanuelle Schotsaert, brengt ons een uniek concert in de Sint-Martinuskerk te Burst.

We zijn verheugd dat we jullie dit uniek concert kunnen aanbieden!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden. Inschrijven kan ook na storting op DF-rekening BE02 0011 4439 0640 met vermelding " Lichtmisconcert".

Na het concert genieten we in Het Parochiaal Centrum van Burst van een drankje met poffertjes (een verwijzing naar de zon en het licht) en een leuke babbel.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan de kassa € 15,00
Voorverkoop € 12,00

Kaarten (in voorverkoop aan 12€) zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden. Inschrijven kan ook na storting op DF-rekening BE02 0011 4439 0640 met vermelding " Lichtmisconcert".

Labels: Kunst & CultuurMuziekActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)Cultuurregio DenderregioCultuurregio Vlaamse Ardennen